2009. április 7., kedd

margaretheninsel

hétfő délelőtt sms annától, ráérek-e déltől. (nem, áhh, miért érnék rá....) szóval találkoztunk a belvárosban. olyan tanárnénisen: -mikortól van órád? -2től. elvileg. -de majd menj be. hát persze. előbb a szabadság-téren fetrengtünk a fűben, majd fagylalttal a kézben átnavigáltunk a m.szre. és a réten döglöttünk jó sokáig. aztán megint belváros, aztán találkoztunk pvel, anna legjobb barátnőjével meg egy befektetési tanácsadó fickóval, akit valami barátnőjük tukmált rájuk (az ilyen barátokat azonnal felkötni). mindenesetre mi leléptünk a kvtárba. moldvai táncház volt, amit annáék fikáztak, viszont hihetetlen kevés bortól nagyon bepiáltak. főleg az asszony. hazatámogattam. mármint hozzánk :-)
hajnalban (höhö) fölkeltünk és sikerült eleget késni ahhoz az órámról h ne tűnjön fel a házifeladat (!!!) hiánya. (brrr. ez egyetem vagy mi???) kiselőadás, a másik óra meg elmaradt. szóval n11től tavaszi szünet.
elnézést. nem tudom megállni. a szavazókat vagy az aktivistákat nézik hülyének? egyébként ha jön egy fickó, végigmondatom vele, és aztán dobom ki. mert az ellenfelet is meg kell hallgatni. legfeljebb elmondom h ezt már láttam vhol és qrva unalmas.

Nincsenek megjegyzések: